ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Όσον αφορά στη δραστηριότητα του Ομίλου μας στον τομέα της ασφάλτου υπάρχουν εγκαταστημένες:

01. Δύο μονωμένες δεξαμενές αποθήκευσης ασφάλτου (ΤΚ1 και ΤΚ2) συνολικής χωρητικότητας 2.500 τόνων.

02. Ένα ελαιόθερμο μεγάλης θερμικής ικανότητας που με κατάλληλο κύκλωμα θέρμανσης, αναλαμβάνει τη διατήρηση της ασφάλτου σε θερμοκρασίες εργασιμότητας.

Οι δεξαμενές είναι συνδεδεμένες με συστήματα άντλησης, παραλαβής και παράδοσης σύγχρονης τεχνολογίας.

Το αντλιοστάσιο το οποίο έχει τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης 50 τόνων ασφάλτου την ώρα, από και σε βυτιοφόρα οχήματα, επιτρέπει τη φόρτωση της ασφάλτου γρήγορα και με ασφάλεια.

 


 

ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Οι εξαγωγικές μας δραστηριότητες ξεκίνησαν το 2009 με την άδεια εξαγωγέα ασφάλτου, καθιστώντας μας μία από τις είκοσι εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που κατέχει άδεια εμπορίας τύπου Δ (ασφάλτου).

Έχουμε αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα κυρίως στην Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στην εμπορία πετρελαιοειδών προιόντων (μαζούτ, ασφαλτικών γαλακτωμάτων, πετρελαίου κίνησης). Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε τα εμπορεύματά μας απευθείας από τα Ελληνικά Διυλιστήρια στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στον Ασπρόπυργο Αθήνας καθώς και από τα Διυλιστήρια Κορίνθου, με κυριότερους προμηθευτές μας τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και τη ΜOTOROIL.

Αξιοποιώντας συνέργειες με τη μεταφορική εταιρεία του Ομίλου Αλιάγας, μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα οποιοδήποτε εργοτάξιο εντός του Ελλαδικού χώρου, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι Τύποι Ασφάλτου τους οποίους εμπορευόμαστε είναι οι:

  1. ΆΣΦΑΛΤΟΣ 50/70
  2. ΆΣΦΑΛΤΟΣ 70/100
  3. ΆΣΦΑΛΤΟΣ 30/45