ΑΛΙΑΓΑΣ Α.Ε

γνωριστε την εταιρεια μας

Διανύοντας μια μακρά πορεία βασισμένη στη δίψα για εξέλιξη και συνεχή ανάπτυξη, σήμερα ο Όμιλος εταιρειών Αλιάγας, παράγει και διανέμει πετρελαιοειδή και ασφαλτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, θέτοντας πάντα ως υψηλότερο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στα Τρίκαλα, στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας, σε ένα οικόπεδο 6.000 τμ με ιδιόκτητο κτίριο 500 τμ, ενώ διατηρούμε υποκαταστήματα στα Διυλιστήρια Θεσσαλονίκης, Ασπροπύργου, Κορίνθου, 4 πρατήρια υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα, ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής ασφαλτικών γαλακτωμάτων σε ιδιόκτητο γήπεδο στην Β’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με δεξαμενές αποθήκευσης ασφάλτου χωρητικότητας 2.500 κυβικών εκατοστών καθώς και ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής Τροποποιημένης Ασφάλτου στη Σίνδο-Θεσσαλονίκη.

FullSizeRender 4

Η Ιστορία της Εταιρείας

Από την πρώτη εταιρεία ΑΛΙΑΓΑΣ, η οποία ιδρύθηκε το 1968 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας από τον Γεώργιο Αλιάγα, μέχρι σήμερα, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία και στην υποδομή, για να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες της αγοράς με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι πολύχρονες συνεργασίες μας άλλωστε, με τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναδεικνύουν την αξιοπιστία και την ευελιξία του Ομίλου μας.
philosophy

Το Όραμα μας

Το όραμα μας είναι η εξέλιξη, στα επόμενα χρόνια, σε μία από τις αξιόπιστες και κορυφαίες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και ασφαλτικών προιόντων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση αλλά και ανταγωνιστικές τιμές που θα ενδυναμώσουν τη μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

 

100%
100%
100%
100%

οι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑς

iso9001-aliagas

ISO 9001 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει από το 2008, Πιστοποίηση ISO 9001/ Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας-Απαιτήσεις, Βάσει των διαδικασιών TUV HELLAS A.E, για την διακίνηση και Εμπορία Ασφάλτου, Καυσίμων, Λιπαντικών, καθώς και για την Παραγωγή, Εμπορία & Διακίνηση Ασφαλτικών Γαλακτωμάτων.
iso9001-aliagas

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης της Παραγωγής στο Εργοστάσιο - Βόλος

Το Εργοστάσιο Παραγωγής Ασφαλτικών Γαλακτωμάτων Αλιάγας στο Βόλο, διαθέτει από το 2013 Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης της Παραγωγής στο Εργοστάσιο και συγκεκριμένα για το Δομικό Προιόν: ΚΑΤΙΟΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΓΑΛΑΤΩΜΑ / ΑΛΚΕΜ 1, ΑΛΚΕΜ 5, ΑΛΚΕΜ 1S
PC2

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης της Παραγωγής στο Εργοστάσιο - Σίνδος

Το Εργοστάσιο Παραγωγής Τροποποιημένης Ασφάλτου Αλιάγας στη Σίνδο, διαθέτει από το 2016 Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης της Παραγωγής στο Εργοστάσιο και συγκεκριμένα για το Δομικό Προιόν: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΡΗ - PMB 25/55-70, PMB 25/55-75, PMB 45/80-65, PMB 40/100-50