ΑΛΙΑΓΑΣ Α.Ε

Πολυεργαλεία Richardson Sheffield με Έκπτωση 60%

Νέα προωθητική ενέργεια ξεκινάει από την ΕΚΟ και τα Πρατήρια ΑΛΙΑΓΑΣ, με τίτλο «Πολυεργαλεία Richardson Sheffield – Σας λύνουν τα χέρια!». Το νέο αυτό Πρόγραμμα προσφέρει τη σειρά υψηλής ποιότητας πολυεργαλείων Richardson Sheffield, που περιλαμβάνει keychain multitool, pocket knife multitool, big knife multitool, life saver multitool, flashlight και bicycle multitool. Όλα τα προϊόντα της σειράς RS προσφέρονται σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές!

Τα προϊόντα για πρώτη φορά διατίθενται από τα πρατήρια ΕΚΟ σε μια τόσο προσιτή τιμή με έκπτωση έως 60% και με τη μικρή συλλογή κουπονιών που απαιτείται, κάνουν προσιτή τη συλλογή όλης της σειράς πολυεργαλείων.  Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου με τέλος εξαργύρωσης κουπονιών στις 13 Σεπτεμβρίου.

Τα προϊόντα που θα διατίθενται είναι :
• Keychain Multitool – Πολυλειτουργικό Μπρελόκ 7 σε 1
• Pocket Knife Multitool – Μαχαίρι Τσέπης 10 σε 1
• Big Knife Multitool – Μαχαίρι Πολλαπλών Λειτουργιών 17 σε 1
• Life Saver Multitool – Εργαλείο Πολλαπλών Λειτουργιών Διάσωσης 20 σε 1
• Flashlight – Λάμπα Πολλαπλών Λειτουργιών LED
• Bicycle Multitool – Πολυλειτουργικό Εργαλείο για Ποδήλατα 16 σε 1

Ο μηχανισμός είναι ο γνωστός, ο Πελάτης συγκεντρώνοντας κουπόνια μπορεί να αποκτήσει τα ποτήρια σε προνομιακές τιμές! Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που ανεφοδιάζει το όχημά του, λαμβάνει ένα (1) κουπόνι για κάθε 10€ αγοράς καυσίμων. Με αγορά καυσίμου 20€ δύο (2) κουπόνια, με 30€ τρία (3) κουπόνια κοκ.
Συγκεντρώνοντας τρία (3) ή πέντε (5) κουπόνια, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε αντικείμενο της επιλογής του καταβάλλοντας ένα ποσό σύμφωνα με την προσφορά.